?

Log in

No account? Create an account
 
 
21 November 2009 @ 03:38 am
Még élek :)  

Sziasztok! Jelentem: visszatértem a kényszerű száműzetésből, befejeztem az egyetemet, orvos lettem. Már csak egy rezidensi felvételi a jövő héten és ennyi volt, kezdhetek dolgozni (ha felvesznek :S).

Most, hogy végre megint van időm rendesen utánanézni a dolgoknak, töltögetni és újból visszailleszkedni a fandomba, csak úgy kapkodom a fejem! Őrület, mennyi mindenről maradtam le.

Még a WPD DVD-t sem töltöttem le (szégyen-gyalázat, tudom), csak a Mola Pv-t meg a Loveless promókat próbálom per pillanat levadászni. De az a nagy helyzet, hogy nem igazán tetszik nekem ez az új módi Johnnyséknál.

Először is, mi az, hogy nincs új single sem a Kat-tunnak sem a Newsnak??? Ok, örülök Pinek is meg Jinnek is, de azért egy-egy új, év végi szám mindkét bandára ráfért volna, mert azért az mégsem fair, hogy egy szerencsétlen kis Koi no ABO-val kiszúrják egy évre a szemünket.

Aztán –lehet, hogy csak én vagyok bamba, és maradtam le mindenről- de szerintem feltűnően keveset promóznak a mi kis idoljaink mostanság. Buzzer Beat promót alig láttam, főleg ha az ember összehasonlítja mondjuk a Kurosagis vagy Nobutás (ok, ez utóbbiban duplán dzsanízos volt a főszerep, de akkor is) promó-dömpinggel. A Lovelessből sem nézek ki többet a MS-ön és HEYx3-en kívül, esetleg még egy-két másik műsorban felbukkan, és ennyi. Hol van a jól megszokott fellépés- és promó-halmaz? Haneru no Tobira? Osama no Brunch? Ojamanbo? Utawara? Utaban? 5LDK? És még sorolhatnám. Szeretnék ebből is annyi előadást látni minimum, mint a Daite Senoritából. És szeretném, ha a legalább a CB2-vel fellépne Pi annyi műsorban, mint anno a Kurosagi idején. És mi ez, hogy alig vannak már a Shounen Clubban? Oké, értem én, felnőttek, meg minden, de nekem hiányzik a sok régi SC, mikor még folyton KT és News ment benne… :(

És ha már Loveless, nem bírom megállni, hogy ne nyavalyogjak miatta egy kicsit. Nagyon nem tetszik! Az még oké, hogy Pinek nincs semmi hangja, ezt eddig is tudtuk, de ezek a dalok annyira szerencsétlenek. Süt róluk, hogy rohamtempóban készültek, és inkább a mennyiségre mentek, mint a minőségre. Elég volt a Mola is, nem kérek több torzított hangos, gyatra angolsággal előadott dalt! Hol vannak ezek a Colorfulhoz vagy a Yubiwához képest? Sehol. És úgy egyáltalán. Minek annyira majmolni a nyugatot? Ha angol zenét akarnék hallgatni, akkor nem jpop-ot töltögetnék, és nem a JE-s fiúkért bolondulnék. Hol van az a régi Pi, akit annyira imádtam? Aki derekára kötött kendővel csípőkörzött? Nem kellenek nekem ezek az új, tai-chi-szerű mozgásokkal kombinált, táncnak nevezett rángatózások! Egy dzsanízos attól dzsanízos, hogy perzsa szőnyeg van a nyakában/vállán/derekán, flitteres idétlen lila-rózsaszín outfitekben feszít és csípőköröz tánc gyanánt. Ezt szerettem bennük, bármilyen furán is hangzik, és bármennyit is szörnyülködtem rajtuk, mégiscsak ebbe szerettem bele. És most mindez kezd eltűnni. És hova lettek a háttértáncos chibi JE-sek? Minek 4 marcona-fejű, feketeruhás vén táncos Pi mögé? Kérem vissza a chibijeimet! Az egész olyan, mintha Pi ügynökséget cserélt volna, ha nem tudnám, hogy JE-s, nem is hinném el, hogy az.

És mi ez a Soukizé (elfelejtettem a nevét, bocs) TV-műsor Tegomasuval meg Koyashigével????? Hát RyoPi hol marad????? Nagyon a szétválás felé tendál a News.

Ráadásul a PR-juk sem a legjobb mostanság, elég hülyén tudnak megjelenéseket időzíteni. Az imázsukról nem is beszélve. Én ugyan nem értek hozzá, de annyit én is látok, hogy a WPD borítója egy okádék, csukott szemmel szebbet terveznék 5 perc alatt. Hogy lehet ilyesmivel piacra dobni egy News-DVD-t? Hová tették ezek az eszüket?

VALAKI HOZZA VISSZA PLÍZ A RÉGI PIT ÉS A RÉGI JE-T!!!!!

 
 
Ilyen a hangulatom: sadsad
 
 
 
マルチ / Marcsika: [RyoPi] BFs 4ever~marcsi568 on November 21st, 2009 01:56 pm (UTC)
Hát RyoPi hol marad????? - úgy szeretem látni, hogy egyre többen értenek velem egyet XDDDD

Btw okaeri~~~~~~ :P És gratula~ :)

A Nyüssz nem létezik többé, csak a sajtókonferencia valahogy véletlenül elmaradt, ahol ezt a fanok is megtudhatják xDDD Vagy pedig second hiatus, dettó sajtózás nélkül xDD

Van abban valami, amit mondasz, csak én már túljutottam ezeken. Kezdek belefáradni abba, hogy tényleg más, mint régen. Persze, felnőnek, megváltoznak, változnak a koncepciók, kiégnek, ésatöbbi, de akkoris ... .____.
yoshikomatsuoyoshikomatsuo on November 21st, 2009 02:13 pm (UTC)
gratulálok! sok sikert a jövőben!
Kenzouken_zou_kun on November 24th, 2009 11:19 pm (UTC)
Köszönöm szépen, aranyos vagy! :)