?

Log in

No account? Create an account
 
 
24 April 2010 @ 01:11 am
 

Ismét bekukkantok a fandomba. El sem hiszitek, hogy mennyire szarul érzem magam, amiért nem tudok annyit fangörlködni, amennyit régen. De megőrjít a munka, és mellette ilyesmire nincs időm. Legalábbis egy ideig – míg le nem tudom a belgyógyászatot- nem lesz. Utána viszont, ha minden jól megy, akkor újra eleget lóghatok az lj-n. De addig is rövid helyzetjelentés következik.

 

* Idén már harmadjára vagyok hörghurutos, jelen pillanatban hasmenéssel kombinálva, ami kezd már kissé az agyamra menni (miért kell nekem minden szart egyből összeszednem a betegektől????) Valaki dobjon meg egy Algopyrinnel plííz.

* Még mindig nem jutottam oda, hogy új személyit csináltassak (ugyebár Kenzou-ból előavanzsáltam Dr. Kenzou-vá :D), amit az OEP-nél igen zokon is vettek a recept-rendelésnél, hiába próbáltam megmagyarázni az ügyintéző Einsteinnek, hogy dehátbaszdmeg dógozok, nem mehetek ki 2 beteg közt az okmányirodába, szabira meg leghamarabb augusztusban engednek…

* Egyre többet káromkodok (ami azért nagy dolog, mert már eddig is kocsisokat megszégyenítően tudtam cifrázni, ha felidegesítettek, az utóbbi időben azonban már viszonylag enyhe stresszhelyzetek is kiverik nálam a biztosítékot… ) Öregszem?

* Öregszem hát. Bele vagyok betegedve (szó szerint), hogy 1 hét múlva betöltöm a 26-ot… Az már majdnem 30! És mit értem el? 3 egyetemistával élek kolis színvonalon, pármentesen. Nincs háziállatom, sőt még szobanövényem sem, és az internetem a legjobb barátom, a hatalmas fizetésemből meg fél éve nem tudok annyit félretenni, hogy vegyek magamnak egy tisztességes projektort. Lőjetek le.

* Utálom a változásokat. Utálom, hogy minden barátom dolgozik, és hogy azokkal, akikkel régen napi szinten beszéltem/találkoztam, most jó, ha egy hónapban 1x pár percet beszélek. Hiányzik az egyetem. Illetve az egyetemi életem. Az, hogy volt időm a fandomra, a japántanulásra, a barátaimra. Mára meg nincs egyikre sem. (Legújabb -és egyben egyedüli- szórakozásom jelenleg, hogy miután hullafáradtan hazaértem munkából, összeütöttem némi eleséget és behuppantam az ágyamba, Dokik-at (angolul Scrubs a címe) nézek. Mit ne mondjak, tartalmas időtöltés. Szinte érzem, ahogy közben pusztulnak az agysejtjeim. Egyik a másik után. Szép sorban.)

* Akárhányszor benézek az lj-re, mindig lehangolnak a hírek. Meg az, hogy mennyi mindenből kimaradok. Pl. hogy Jinből kalóz lesz és decemberben kiválik a KT-ból. (ÉN MEGMONDTAM!!! – ok, tudom, hogy egyelőre még csak pletyi a dolog, de tudjuk, hogy nem zörög a haraszt, szóval vmi alapja csak van)

* Vagy, hogy mi ez a Kame sportriporterkedésbe kezd dolog?!

* És egyáltalán, mi az, hogy megszűnt a Cartoon? Igaz, hogy nem néztem meg az utolsó kb. 30 részt, de akkor is. Attól, hogy nincs többé Cartoon, csak még inkább olyan érzésem van, hogy életem egyik legjobb korszaka ért véget, és soha nem lesz már olyan jó, mint az elmúlt 4 évben volt. És ez olyan… olyan rossz érzés… Eszembe jut, amikor Mackóval épp vizsgára készültünk (ő otthon tanult az államvizsgára, én meg Debrecenben a gyerekgyógyászat szigorlatra). Én éppen akkoriban kezdtem belejönni a Clubbox-használatba (ami mára tán szintén meg is szűnt), és minden szerda este leszedtem magunknak a legújabb, csillivilli HQ Cartoont, amit még aznap megnéztünk, és Skype-on szépen kielemeztünk. Imádtam azokat az időket. Szánalmasnak persze már akkor is szánalmas voltam, de legalább jól éreztem magam. Nem úgy, mint most.

* És azt sem tudom, hogy mi van Pivel mostanában. A nikkijét nem olvastam vagy fél éve egyáltalán. Annyit tudok, hogy lesz mozija, az Ashita no Joe, de ennyi. CB2 promók közül semmi nincs meg. És ez is olyan rossz érzés. (Azt csak halkan jegyzem meg, hogy még a BB-t sem láttam, promóival együtt.) Annak viszont örülök, hogy megint egyenes szálú a haja. :D

* Meg aztán mi van a fansubberekkel mostanság? Hogyhogy még nincs kész a YamaNade? És hová lett a többi? Régen hemzsegtek a jó dorámák angol felirattal, ma alig látni őket.

 

MI LETT VELED FANDOM?

 
 
 
Ilyen a hangulatom: depresseddepressed
 
 
 
yoshikomatsuo: Yoogeunyoshikomatsuo on April 24th, 2010 07:47 am (UTC)
jobbulást >< betegnek lenni nem jó - én is az vagyok perpill és nem jó ><
Dr!!!! gratulálok ^OOOOOOO^
nyugi, nem vagy öreg~
a KT-t, meg a NewS-t ne tőlem kérdezd... én se figyelem már manapság....
Kenzouken_zou_kun on April 24th, 2010 09:24 pm (UTC)
Köszi, köszi! :)
Hogyhogy nem figyeled őket? Tanulás miatt nincs időd rájuk? Vagy már nem érdekel? Csak nem te is átpártoltál Koreára? :D
yoshikomatsuo: Hyunnie - ördögi mosolyyoshikomatsuo on April 25th, 2010 01:12 pm (UTC)
ahogy mondani szoktam elkoreaizálódtam :D
valamilyen szintén még követem, kb. addig képben vagyok, jin amerikába megy, lesz turné neki is meg a kt-nak jin nélkül, meg lesz single going! címen, de itt kidőltem.
meg amit a lányok leírnak lj-be
mac: Pi chumacus001 on April 24th, 2010 11:49 am (UTC)
Gyógyulgassál!!!
És nem örelgszel, csak haladsz a korral.. xD NEM VAGY ÖREG!!
Jin: én meg azt hallottam, h nm lesz benne a kalózkodásban, mert megy ki :S
Kame: hai, az. Sportriporter
YamaNade: az angol sub totál kész, a magyar haladgat, eszter_ke csinálja.
Pi: ne egy Pi chu :D
Ganbatte, ne? Jó h hírt adtál magadról :D
Kenzouken_zou_kun on April 24th, 2010 09:22 pm (UTC)
Köszi a jókíváságot, igyekszem kúrálni magam. :D

És honnan jött Kaménak ez a sportriporterkedés? Meg egyáltalán, (tudom, gugliznom kéne, de lusta vagyok), fel szokták vhova tenni az új műsorát? Vagy van értelme, mutatják benne eleget őt is?
Ja, közben rájöttem, hogy YamaNade-ügyileg a JOR miatt voltam eltájolva, mert ott még csak 3 rész van fent lesubbolva. De közben megtaláltam a többit is. :)

Ja és jó hír: kész a CB 3. része, nemsoká felkerül a BIPK-re! :)
mac: Kame-wordsmacus001 on April 25th, 2010 09:49 am (UTC)
Hát jó kérdés.. lehet ott kezdődött minden, h Kame = baseball imádat, és akart vmi olyat csinálni, aminek esetleg van köze hozzá.

Yaaaay, CB 3!!!! Kösziiiiiiiiii!!!!!

Te figy, akkor most konkrétan mi is van ezzel a Jin kalózkodással???
Kenzou: Jinken_zou_kun on April 25th, 2010 09:57 am (UTC)
Hát, én csak annyit tudok, amit uwasako-nál olvastam. Állítólag Jin átment a POTC 4 castingján, és vmi japán kalózfőnököt fog alakítani. A bibi csak az, hogy az eredeti szereplőgárdából szinte senki nem vállalta a 4. részt (sem Orlando, sem Depp sem pedig Knightly kisasszony), ami miatt nekem elég bukásszagú a történet. Viszont azt is rebesgetik, hogy Penelopé Cruz kapta az egyik főszerepet, úgyhogy talán mégis van arra esély, hogy legyen némi nézettség. Meg azt is hallottam, hogy állítólag kamu az egész, mert Jin nem is tudott elmenni a meghallgatásokra. Egyelőre ennyit tudok.
mac: Jin gummacus001 on April 25th, 2010 10:18 am (UTC)
Nahát .. szép.. szal semmi sem biztos xD
Aaah, pedig JD nélkül nem is kalóz a kalóz T____T Imádom JD-t és kalóznak eszméletlen volt.. De amúgy meg is értem, ha nm akar már kalózkodni. 3rész is elég volt (bár nekem mind tetszett miatta xD).
Na akkor a Jin pletyit én is hallottam, de csak annyit tudtam, h Jin mégsem lesz kalóz -> erre csak néztem, h mééér? Lett volna?? xD
マルチ / Marcsika: [NEWS] Pi prettymarcsi568 on April 24th, 2010 03:58 pm (UTC)
Hádde, van angol YamaNade xD Kérdezz bármit, szívesen válaszolok, bár ez a 'kevés idő, kevesebb fandom' dolog nálam is kényes kérdés. :)
Gyógyulj meg hamar! (Gyanús, hogy azért van, mert sokat stresszelsz, nem?) És tényleg jó lenne újra hajnalig fangirlködni, de azt hiszem ezt max akkor tehetjük meg, ha mindketten szabin vagyunk épp xD (Btw, asszem gachapin megszűnt ögéjn, és áttette a székhelyét... jelszóval védett meg nem mondom melyik kínai/koreai gyűjtőhelyre xD)
Nyugi, nem vagy egyedül az öregedésssel, na de milyen érzés újra betölteni a 17-et? XD Ja, és azt halkan súgva megjegyezném, hogy állítólag júniusban valamelyik hétvégén (péntek ^^) Shinshoku lesz ám.
Egyébként mekkora lenne már Jin Johnny Deppel? Tuti szélesvásznon nézném.
Minek neked projektor? Bishiknek...? Mert akkor megyek!
*hatalmas ölelés, chu-hegyek*
Kitartás~ a fandom, meg epedve vár vissza :)
Kenzouken_zou_kun on April 24th, 2010 09:19 pm (UTC)
Hmmm... Közben megtaláltam a YamaNadét, csak azért gondoltam, hogy még nincs kész, mert a JOR oldalán még csak 3 rész van fent.
És ha már úgyis beteg vagyok, meg aztán milyen jogon kritizálom én a subbereket, amikor magam sem haladok a CB-vel, befejeztem a 3. részt is. Küldhetem lektorálásra? XD
Gachapin meg menjen a francba. Kéthavonta váltogatják az elérhetőségüket, elegem van!
Amúgy csak én érzem ezt, vagy tényleg kevesebbet promóznak mostanában a fiaink? Mármint, BB-hez is alig volt egy-két promó, meg a CB2-höz sem sokat láttam (igaz, nem is kerestem vmi intenzíven), és azért mondjuk a ProDai-jal összehasonlítva nekem szembetűnően kevés.
A Shinshokuról nem nyilatkozom előre, mert akkor tuti, hogy nem fog összejönni. (Mondjuk júniusban a traumán leszek, onnan hátha el tudok szabadulni...)
Hjajj kérlek, ezzel csak annyi a gond, hogy állítólag már Johnny is besokalt (nem a vén pedó, hanem a Depp), ugyanúgy, mint Keira Knightly és Orlando, úgyhogy nem lesznek benne a legújabb kalózkodásban. Magyarán a film halálra van ítélve. Mert Orli és Johnny miatt még az ember végigkínlódja (OK, én Jin miatt is megtenném), de a hardcore Jin-fanokat leszámítva ki fogja ezt megnézni ha ők nincsenek? Meg aztán japán kalózok? Ne máááár, ez gáz!
És hát igen, a projektort tv helyett gondoltam (mert az ezerévben 1x nézek), és naná, hogy szélesvásznú bishizés céljából! Úgyhogy gyere! Veszünk popcorn-t és nyálelszívót, és szétfanoljuk az agyunkat, ha megveszem. :D
*visszaölel*
Pussssssssz! ~~~
マルチ / Marcsika: [Ryo-chan] Beautifulmarcsi568 on April 24th, 2010 09:29 pm (UTC)
Ja, de ők a JOR, tudod milyenek :D Főleg lassúak, de megbízhatóak is.
Jöhet ^^ Gondolom már így is utálnak minket, áll minden xD De, ha nincs idő rá, akkor incs idő rá, sajna... Szerintem még holnap át is nézem, de ha mégsem, akkor hétfőn :) Közben amúgy a 2. évadot is befejezték asszem. Mármint a fordítást.
Kevesebbet hát. Nevetségesen kevés promója van mostanában nem csak a doriknak, de a kislemezeknek is. A Sakura Girllel felléptek 2x kábé? Pft.
Ok, ne ígérj :D Az úgy mégis jobb, és akkor lehet reménykedni.
Te, még a 3. részt sem láttam ám x'D De, ha tényleg lesz folytatás, és Jinnel, akkor meg kell néznem. Nálad a projektoron? :P Egyébként marha jó ötlet, csak veszélyes. Vigyázz, ne tapadj állandóan majd a falra~
Szép álmokat! Cuppantás~
theblackheat: Jin cutetheblackheat on May 3rd, 2010 08:49 am (UTC)
Nagyon sok boldog szülinapot!!!!
Átérzem a fangirlködés hiányodat :( olyan mint a drog , nagyon nehéz leszokni XD
leendő Nobel-díjas életművészzsineee on May 3rd, 2010 12:22 pm (UTC)
happybday!
bocs, hogy csak így megkésve... de O-tanjoubi omedetou!!!
remélem azért a szülinapodon ki tudtál egy kicsit kapcsolódni ^.^

algopyrint kaphatsz, meg nurofent esetleg aspirint is, mivel anyum mindennapos fájdalmakkal küszködik ezért a fájdalomcsillapító fellelhető nálunk minden mennyiségben... >.<

én eléggé kiestem a jpop fandombol, már annyira nem is érdekel... de a kpop fandommal se tudok lépést tartani... maximum ha 48 órából állna egy nap >.< de lehet még akkorse... -.-'

a clubboxról meg annyit tudok, hogy megy széjjelfele elég rendesen >.< bár én nem értek hozzá, meg nem használom, de ahonnan töltöm a napi koreai adagom ott parák vannak rendesen, egyik accountjukat zárják le, a másik után O.o

vigyázz magadra és ne erőltesd túl magad!
puszi ♥