Kenzou (ken_zou_kun) wrote,
Kenzou
ken_zou_kun

  • Mood:

Ismét bekukkantok a fandomba. El sem hiszitek, hogy mennyire szarul érzem magam, amiért nem tudok annyit fangörlködni, amennyit régen. De megőrjít a munka, és mellette ilyesmire nincs időm. Legalábbis egy ideig – míg le nem tudom a belgyógyászatot- nem lesz. Utána viszont, ha minden jól megy, akkor újra eleget lóghatok az lj-n. De addig is rövid helyzetjelentés következik.

 

* Idén már harmadjára vagyok hörghurutos, jelen pillanatban hasmenéssel kombinálva, ami kezd már kissé az agyamra menni (miért kell nekem minden szart egyből összeszednem a betegektől????) Valaki dobjon meg egy Algopyrinnel plííz.

* Még mindig nem jutottam oda, hogy új személyit csináltassak (ugyebár Kenzou-ból előavanzsáltam Dr. Kenzou-vá :D), amit az OEP-nél igen zokon is vettek a recept-rendelésnél, hiába próbáltam megmagyarázni az ügyintéző Einsteinnek, hogy dehátbaszdmeg dógozok, nem mehetek ki 2 beteg közt az okmányirodába, szabira meg leghamarabb augusztusban engednek…

* Egyre többet káromkodok (ami azért nagy dolog, mert már eddig is kocsisokat megszégyenítően tudtam cifrázni, ha felidegesítettek, az utóbbi időben azonban már viszonylag enyhe stresszhelyzetek is kiverik nálam a biztosítékot… ) Öregszem?

* Öregszem hát. Bele vagyok betegedve (szó szerint), hogy 1 hét múlva betöltöm a 26-ot… Az már majdnem 30! És mit értem el? 3 egyetemistával élek kolis színvonalon, pármentesen. Nincs háziállatom, sőt még szobanövényem sem, és az internetem a legjobb barátom, a hatalmas fizetésemből meg fél éve nem tudok annyit félretenni, hogy vegyek magamnak egy tisztességes projektort. Lőjetek le.

* Utálom a változásokat. Utálom, hogy minden barátom dolgozik, és hogy azokkal, akikkel régen napi szinten beszéltem/találkoztam, most jó, ha egy hónapban 1x pár percet beszélek. Hiányzik az egyetem. Illetve az egyetemi életem. Az, hogy volt időm a fandomra, a japántanulásra, a barátaimra. Mára meg nincs egyikre sem. (Legújabb -és egyben egyedüli- szórakozásom jelenleg, hogy miután hullafáradtan hazaértem munkából, összeütöttem némi eleséget és behuppantam az ágyamba, Dokik-at (angolul Scrubs a címe) nézek. Mit ne mondjak, tartalmas időtöltés. Szinte érzem, ahogy közben pusztulnak az agysejtjeim. Egyik a másik után. Szép sorban.)

* Akárhányszor benézek az lj-re, mindig lehangolnak a hírek. Meg az, hogy mennyi mindenből kimaradok. Pl. hogy Jinből kalóz lesz és decemberben kiválik a KT-ból. (ÉN MEGMONDTAM!!! – ok, tudom, hogy egyelőre még csak pletyi a dolog, de tudjuk, hogy nem zörög a haraszt, szóval vmi alapja csak van)

* Vagy, hogy mi ez a Kame sportriporterkedésbe kezd dolog?!

* És egyáltalán, mi az, hogy megszűnt a Cartoon? Igaz, hogy nem néztem meg az utolsó kb. 30 részt, de akkor is. Attól, hogy nincs többé Cartoon, csak még inkább olyan érzésem van, hogy életem egyik legjobb korszaka ért véget, és soha nem lesz már olyan jó, mint az elmúlt 4 évben volt. És ez olyan… olyan rossz érzés… Eszembe jut, amikor Mackóval épp vizsgára készültünk (ő otthon tanult az államvizsgára, én meg Debrecenben a gyerekgyógyászat szigorlatra). Én éppen akkoriban kezdtem belejönni a Clubbox-használatba (ami mára tán szintén meg is szűnt), és minden szerda este leszedtem magunknak a legújabb, csillivilli HQ Cartoont, amit még aznap megnéztünk, és Skype-on szépen kielemeztünk. Imádtam azokat az időket. Szánalmasnak persze már akkor is szánalmas voltam, de legalább jól éreztem magam. Nem úgy, mint most.

* És azt sem tudom, hogy mi van Pivel mostanában. A nikkijét nem olvastam vagy fél éve egyáltalán. Annyit tudok, hogy lesz mozija, az Ashita no Joe, de ennyi. CB2 promók közül semmi nincs meg. És ez is olyan rossz érzés. (Azt csak halkan jegyzem meg, hogy még a BB-t sem láttam, promóival együtt.) Annak viszont örülök, hogy megint egyenes szálú a haja. :D

* Meg aztán mi van a fansubberekkel mostanság? Hogyhogy még nincs kész a YamaNade? És hová lett a többi? Régen hemzsegtek a jó dorámák angol felirattal, ma alig látni őket.

 

MI LETT VELED FANDOM?

 
Tags: fangörlizmus, random things, rl, yamapi
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic
  • 13 comments